Så blir du en vinnare på Craps

Craps är i grund och botten ett turspel och det innebär att det inte finns någon strategi där man kan bli garanterad vinst. Det man däremot kan göra är att tänka smart när man spelar och se till att vända oddsen till spelarens fördel. Här är våra bästa tips för att bli en vinnare på Craps.

En av de viktigaste punkterna att komma ihåg är nog att se till att kunna spelets regler innan du satsar pengar. Det går att spela gratis Craps på de flesta onlinecasinon på nätet. Se till att utnyttja den möjligheten för att slippa förlora dina egna pengar innan du behärskar spelets regler.

Väljer du att spela craps på nätet gäller det att hitta den sida som erbjuder bäst spel på dina villkor. Kanske tycker du det är viktigt med höga vinster eller låga omsättningskrav. Idag finns det en mängd tjänster som hjälper dig med just detta. 

Ha koll på spelets olika satsningar. Det finns massor av olika satsningar runt om Crapsbordet, men det är inte alla av dem som du behöver lära sig. Det är nämligen bara ett fåtal som gynnar spelaren. Som nybörjare bör du fokusera på satsningarna Pass Line och Don´t Pass line. Det är de enklaste och vanligaste satsningarna, men också de satsningar där huset har lägst fördel (1,41 procent respektive 1,36 procent).

Eftersom Craps är ett turspel så måste du utgå från att det aldrig går att vinna varje gång. Det kommer att komma perioder då du förlorar, så enkelt är det. Var realistisk helt enkelt.

Som med alla spel är det viktigt att ha koll på sina pengar och sina satsningar. Du ska aldrig spela för mer pengar än du har råd med eller spela för lånade pengar. Du ska inte heller försöka vinna tillbaka de pengar som du har förlorat, för det kommer aldrig att sluta bra.

Till en början kan det vara smart att göra låga satsningar så att du kan spela mycket istället. På så sätt kan du göra många små vinster och bygga upp din spelkassa medan du samtidigt lär dig spelet. Efter ett tag, när du har mer pengar att spela för och du är varm i kläderna, så kan du satsa högre summor om du vill det.

Gå inte på ifall det är någon som hävdar att det finns en perfekt Craps strategi. Eftersom Craps är ett turspel så finns det inga strategier som fungerar varje gång.